Pre-coaching

De oorzaak van een verminderd welbevinden kan te maken hebben met verschillende factoren. Vaak zijn het verschillende factoren het kan met de thuissituatie te maken hebben, met de werksituatie of een combinatie hiervan. Deze kunnen spanningen en stress veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Moeite met (nieuwe) verantwoordelijkheden
  • Intercollegiale strubbelingen
  • Moeite met wisseling in werkzaamheden
  • Moeite met communicatie
  • Moeite met ordenen van werkzaamheden
  • Verstoorde relatie met werkgever
  • Lastige privé situatie

Allemaal ogenschijnlijk relatief ‘kleine problemen’ maar die allemaal de kans lopen uit te groeien tot grotere problemen. Voor werknemers persoonlijk én voor de sfeer op de werkplek, als hier geen actie in wordt ondernomen.

 

Voorkom een ‘Burn-out’ of ‘Bore-out’ op tijd!

‘Voorkomen is beter dan genezen’, sterker nog: ‘Voorkomen is een stuk goedkoper dan genezen’. Een werknemer zit soms niet helemaal lekker in z’n vel. Dat is voor hem niet fijn en als leidinggevende of werkgever is het vaak lastig hier echt iets aan te doen. Meestal gaat dit ook ten koste van zijn of haar functioneren. Je ziet dan een neerwaartse spiraal dat eindigt met bijvoorbeeld een burn-out en langdurig ziekteverzuim. In veel gevallen ziet u dit al aankomen en wilt u graag helpen. Dat kan en dat is ook verstandig, want vaak zie je dat er pas (dure en langdurige) hulp wordt ingeschakeld als het al ‘te laat’ is.

‘Hands-on’ en praktijkgericht
Wij werken vanuit de psychodynamische gedachte met inzet van passende technieken. We geven mensen praktische handvatten waar ze meteen mee aan de slag kunnen. Lees meer over onze werkwijze…

Uw voordeel

Het eerste voordeel is duidelijk: voorkom langdurige ziekte bij uw werknemers. Naast een lager ziekteverzuim bouwt u ook aan een prettiger werksfeer en verhoogt u de productiviteit van uw werknemers. Als werkgever laat u ook zien dat u betrokken bent en investeert in het welzijn van uw werknemers. Wij bieden werkgevers korte en langere trajecten aan, om te zorgen dat een werknemer weer ‘lekker in zijn of haar vel’ zit. Preventief, laagdrempelig en kostenbesparend.

 

Prettiger werksfeer
87%
Productievere werknemers
64%
Lager ziekte verzuim
77%
Betrokken en actieve werkgever
95%

Maatwerk

U kunt uw werknemer eenvoudig hulp aanbieden
Wij bieden korte of langere maatwerktrajecten aan om een werknemer weer beter in z’n vel te laten zitten. Geen standaardprogramma, maar specifiek gericht op uw wensen.

Vrijblijvend gesprek
In een vrijblijvend gesprek kijken we eerst naar uw wensen en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Na dit gesprek maken wij voor u een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Download mijn handige folder met alle beknopte informatie (PDF)