Workshop ‘Jouw kleur in beeld’

Wil je (leren) communiceren met kleur? Wil je kunnen afstemmen op emotie en flow ervaren?
Dan is deze workshop ‘kleurcoaching’ het antwoord voor jou!

Elke kleur geeft informatie over jouw kwaliteiten en talenten. Wat betekenen de kleuren welke je nu gebruikt maar ook de kleuren waar je niets mee hebt? Wat is de geschiedenis en waar zit de oplossing?

“Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg!”

Vind je het lastig om iets te veranderen en wil je (leren) communiceren met kleur?
Dan is nu het moment om in actie te komen. Want als je doet wat je altijd deed…….. Dus ben jij ervan overtuigd dat er meer in je zit dan er nu uitkomt? Wil je kunnen afstemmen op emotie en flow ervaren? En mag het allemaal wel wat kleuriger? Dan ben je bij mij op de goede plek! Ik neem jou mee in de wereld van kleur om jouw kwaliteiten te verhelderen. Als kleurentolk vertaal ik jouw kleuren in persoonlijke kwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en behoeftes.

Wat gaan we doen?
Creatief en actief aan de slag met elkaar. Mijn ’theetafel’ staat voor erkenning, herkenning en het mag er gewoon gezellig zijn. We kijken naar jouw vraag of wens, deze staat centraal. Ik neem je mee in de wereld van kleur door middel van informatie, meditatie en visualisatie. En daar ga jij creatief mee aan de slag.

Wat levert het je op?
Na deze workshop heb jij nieuwe inzichten opgedaan om vervolgens in beweging te komen en te kijken welke kleuren jij kan inzetten om je doel te bereiken om een persoonlijke groei door te maken. Én je maakt een mooi visionboard welke antwoord geeft op je vraag of wens. Een super mooie reminder om mee te nemen naar huis.

Praktisch:

Kosten: 35,- (incl. Btw)
(inclusief materialen, koffie/thee en lekkers)
Datum en tijd: Bekijk de agenda voor Workshopdata
Duur: Een Workshop ‘Jouw kleur in beeld’ duurt ongeveer 2 uur en is in mijn praktijk in Rijssen.

Wil je met een groep komen?
Voor groepen vanaf 4 personen is het in overleg ook mogelijk een aparte datum hiervoor af te spreken.

Meer informatie over colour comfort