Workshop Dromenvangen

Workshop 'Dromenvangen'
Heb jij ook een droom, een wens of diep verlangen? Maar heeft het de weg door het web nog niet kunnen vinden? Wil je graag je eigen bedrijf starten? Wil je het roer omgooien? Wil je een wereldreis maken? Wil je een boek gaan schrijven? Of is het iets heel anders? Weet dat je hier zelf mee aan de slag kunt, vang die droom en volg je hart én je passie.

"De Ojibweg geloven dat het zelf maken en ophangen van een dromenvanger boven het bed nare dromen weert. Eeuwenlang al maken ouders dromenvangers om boven het bedje of draagwieg van hun kinderen te hangen. Men gaat ervan uit dat de hemel doorweekt is met dromen, goede dromen, maar ook slechte dromen. Tijdens de nacht worden de slechte dromen gevangen in het web en volgens de overlevering glijden ze er dan in de morgen af en drogen ze op in de ochtendzon. Goede dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer."

Bron: wikipedia

'If you can dream it, you can do it!'
Walt Disney zei het ooit al en daar geloof ik ook in. Alleen weet je soms net even niet wat je ermee moet en óf je er wat mee moet. Het spookt maar door je hoofd en het komt niet tot een plan.

Een van de belangrijkste elementen uit Walt Disney’s strategie was zijn vermogen om iets te onderzoeken en te bekijken vanuit verschillende perspectieven en zijn voordeel te doen met de synergie van die verschillende perspectieven.

Hoe doen we dat?
Net zoals Disney dat deed. Door middel van het ‘Walt Disney Model’ onderzoeken jouw droom, wens of verlangen, kijken in hoeverre het realiseerbaar is. We verzamelen alle informatie en bekijken dan welke stappen jij kunt gaan zetten en wat hier vervolgens voor nodig is of wat je misschien moet loslaten.

Wat levert het je op?
Het levert je absoluut inzicht op, inzicht in waarom jouw droom jou zo bezig houdt én hoe je er mee verder kunt.

Graag help ik je tijdens een sessie van ongeveer 2 uur om jou dit inzicht te geven. Zie het als een workshop helemaal voor jou alleen. Uiteraard is er tijd om even uit te blazen en te genieten van de tijd die jij voor jezelf hebt genomen.


Praktisch:

  • Thee/koffie en lekkere dingen zijn volop aanwezig!
  • De kosten zijn € 97,- euro (incl. Btw)
  • De sessie duurt ongeveer 2 uur en is in mijn praktijk in Rijssen.
  • Er is genoeg parkeerruimte naast de deur.
  • Datum en tijd in overleg

n.b. Het is ook mogelijk de workshop met 2 personen te doen. De prijs voor twee personen is € 160,- (incl. Btw)

Wil jij jouw droom onderzoeken?

Laat het me even weten via de e-mail o.v.v.: 

  • Naam
  • Workshop Dromenvangen
  • Heb je verder nog vragen of opmerkingen zet deze er dan gewoon bij!

Na je aanmelding neem ik contact met je op via de mail of als je liever hebt telefonisch, dan kunnen we een samen kijken naar een passende datum en tijd.