Body&Mind Boost
Fysiek en mentaal fit in 12 weken

12 weken intensief werken aan je lichaam, geest en een gezond voedingspatroon. Het programma bestaat uit 12 bootwalklessen, 3 persoonlijke coachingsessies en een boeiende lezing over gezonde voeding en hoe dit je kan helpen. Iedereen kan meedoen en wordt begeleid op zijn eigen niveau. Daarnaast voorzien we je het hele traject van tips & tricks en persoonlijk advies. Een mooi programma om fysiek en mentaal een frisse start te maken.

Iedereen kan meedoen
De groep bestaat uit mannen en vrouwen van alle leeftijden. Sommigen zijn herstellend van een blessure, anderen zijn (her)starters. Iedereen is in staat om rustig belasting op te bouwen en traint op zijn eigen niveau. De trainingen duren een uur en variëren in opbouw van kracht en conditie. Naast kracht en conditie vinden wij het belangrijk om te werken aan vitaliteit. Vitaliteit vergroot de kwaliteit van leven. Daarom werken we samen met een ervaren voedingsdeskundige. De trainingen zijn altijd in de frisse buitenlucht. Het einddoel van de training is een belastingniveau waarbij sporten voor jou weer verantwoord is maar vooral plezier geeft.

Bootcamptrainer
Twaalf weken lang train je met een zeer ervaren en gedreven bootcamptrainer. Hij zal je uitdagen steeds een stapje verder te gaan maar altijd binnen jouw mogelijkheden. De lessen zijn afwisselend en bij weer of geen weer altijd buiten.

Persoonlijk coach
De start van het programma begint met een intakegesprek met de coach. Hier stellen we jouw persoonlijke doelen. Zij zal in dit programma met je ‘meewandelen’ en ondersteunen daar waar het moeilijk is voor jou. In totaal vinden er drie gesprekken plaats en ze zal één avond meetrainen. Op deze intensieve wijze van sporten en persoonlijke ontwikkeling ontwikkel je je zowel fysiek als mentaal optimaal.

Voedingsdeskundige
Daar waar het gaat om vitaliteit is het woord aan onze voedingsdeskundige. Zij verzorgt een boeiende lezing over onder andere leefstijl. Wat doet voeding met je energie, hoe beïnvloedt het je lijf maar zeker ook je geest. Je krijgt inzicht in jouw basis voedingspatroon.

Wat levert het me op?
Met dit intensieve programma maak je een goede start voor een gezonder leven. Je bent weer fysiek en mentaal fit, je zit beter in je vel en je ervaart het plezier in sporten met een positieve mind en een gezond lijf.

Kijk op www.fbsport.nl voor meer informatie en meld je snel aan, we starten 1 maart!