Workshop ‘Kleur jouw dag’

Maak kennis en ervaar de kracht van kleur en leer hiermee omgaan, zodat jij voortaan kleurbewust en zelfverzekerd de dag tegemoet gaat.

Deze workshop is voor jou als je je steeds afvraagt: ‘hoe zit dat nou met kleur’. Is dat wel wat voor mij en wat kan ik er eigenlijk mee. Wil jij geïnspireerd worden? Dan is het zeker iets voor jou.

En denk er maar eens over na: je staat s ’ochtends op en kiest je kleding voor de dag. Hebt je je ooit afgevraagd waarom je voor een bepaalde kleur kledingstuk hebt gekozen en of het misschien je gedrag/emoties kan beïnvloeden of hoe anderen op je reageren? Als je de betekenis achter de gekozen kleuren zou weten, dan zou het je veel inzicht geven in jezelf.

Op deze kleurrijke ochtend maak je kennis en ervaar je de kracht van kleur. Het geeft je inzicht in verschillende kleuren en hoe je het kunt toepassen.

Wat gaan we doen?

Ik neem je mee in de wereld van kleur door middel van informatie en visualisatie. En jij gaat met de anderen actief aan de slag. Allemaal op een heel ongedwongen en ontspannen manier. Laat je verrassen en inspireren.

Wat levert het je op?

• Veel kleur
• Plezier en ontspanning
• Positieve mindset
• Inzicht én handvatten

Meer informatie over colour comfort
Meer informatie over mij als kleurcoach

Praktisch

Kosten: € 15,00 Inclusief koffie, thee en lekkers
Als afsluiter krijg je een mini goodiebag. Gewoon omdat dat leuk is 😉

Aanmelden:

antonnet@dynamiekinpraktijk.nl