Inloopochtend

Wij begrijpen heel goed dat het erg spannend is om naar een coach te gaan. Want zo erg is het toch allemaal niet? Of ach, gewoon doorgaan, niet zo klagen. Het komt vanzelf wel goed. Soms komt het niet vanzelf goed en dan is het helemaal niet erg om daar hulp bij te vragen. Sterker nog, het is super goed als je er hulp bij vraagt. Het leidt tot nieuwe inzichten en mogelijkheden.

En nog mooier er hoeft niet perse een probleem te zijn. Het kan ook zijn dat je gewoon met vragen zit, dingen die je bezig houdt. Het kan maar zo zijn dat je jezelf afvraagt, zit ik wel op de goede werkplek of twijfel je over je relatie of vraag je je af waarom je collega zo ontzettend irritant doet. Met coaching krijg je hier absoluut inzicht in. Vooral omdat je even de tijd neemt voor jezelf om er vanaf een afstandje naar te kijken. Het gaat hier écht om jouw persoonlijke ontwikkeling. Eigenlijk super leuk. En ja spannend is dat altijd wel een beetje.

Voor kennismakingsmomentjes hou ik speciale inloopochtenden.
Om het wat minder spannend te maken mag je altijd eerst, geheel vrijblijvend, kennis komen maken. Sterker nog, dat vind ook ik erg fijn. We kunnen dan samen een kopje koffie of thee drinken en kijken of er een klik is en of ik iets voor je kan betekenen. Check de agenda voor de data.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!